top of page

Fescon toi hiekkatehtaansa lähelle asiakasta

Fescon Oy on Suomen toiseksi suurin kuivatuotealan yritys, ja se valmistaa laajaa tuotevalikoimaansa yritysten ja toimijoiden moninaisiin tarpeisiin. Nyt Fescon on investoinut uuteen Hausjärvellä sijaitsevaan hiekankuivaustehtaaseen vastatakseen jatkuvasti kasvavaan hiekkaliiketoiminnan kysyntään.

Tehokas ja nykyaikainen tehdas vahvistaa merkittävästi Fesconin hiekkaliiketoimintaa, laajentaa tuotevalikoimaa ja parantaa entisestään toimitusnopeutta. Hausjärvelle hyvien hiekkavarantojen äärelle nousseen tehtaan turvin Fescon voi nyt palvella etenkin Etelä-Suomen alueen jatkuvasti kasvavaa golfkenttä-asiakaskuntaansa.

Fescon on viime aikoina kehittänyt voimakkaasti hiekka- ja mineraaliliiketoimintaansa ja panostanut erityisesti golfkentillä käytettävien hiekkojen jakelun sekä tuottamiseen.

– Toimimalla näin ihanteellisella etäisyydellä suurimmista asiakkaista pystymme vähentämään ympäristöä kuormittavaa rekkaliikennettä ja säästämään aikaa ja rahaa. Hausjärven alueen hiekkavarannot ovat hyvät, joten raaka-aineet ovat aivan tehtaan lähellä, luettelee Fesconin Jukka Nieminen uuden tehtaan hyviä puolia.

Fescon-urheiluhiekkojen tuotevalikoimaan kuuluvat mm: katehiekat, bunkkerihiekat, kasvualustat ja erikoistuotteet asiakkaan vaatimusten mukaan. Vankalla hiekkamaailman ammattitaidollaan Fescon on tiivisti mukana urheilukenttien kehityksessä. Asiakaslähtöisyys näkyy asiakkaiden tarpeiden ja ideoiden huomioimisessa ja niiden pohjalta tuotteiden jatkuvana kehittämisenä. Asiakasta kuunnellen.

Mikä Fescon?

Fescon valmistaa ja myy laadukkaita ja pitkälle jalostettuja kuivalaasteja sekä nestemäisiä rakennusalan kemian tuotteita. Lähtökohtanamme tuotesuunnittelussa on tehdä juuri oikeanlaiset tuotteet suomalaisiin olosuhteisiin ja työtapoihin. Kehitämme tuotteitamme jatkuvasti yhdessä asiakkaidemme kanssa. Asiakaskuntamme arvostaa monipuolista tuotevalikoimaamme, toimitusvarmuutta ja hyvää teknistä tukea sekä asiakaspalvelua.

bottom of page