top of page

Hallituksen kokoonpanoon päivityksiä maaliskuun vuosikokouksessa

Yhdistys sai uuden hallituksen maaliskuun alussa pidetyssä vuosikokouksessa. Vanhasta hallituksesta jatkoi neljä jäsentä ja uusia valittiin neljä. Hallituksen jäsenet esittelevät itsensä tässä. Kiitos hallituksesta poistuneille Saila Korennolle, Tony Oleniukselle ja Samuli Salmenautiolle panoksestanne yhdistyksen eteen!

Janne Lehto, puheenjohtaja

Olen Hirsala Golfin kenttämestari vuodesta 2017. Aiemmin työskennellyt kentänhoidon parissa Skotlannissa, Melbournessa ja vapaaehtoisena turnauksissa ympäri Eurooppaa. FGA:ssa mukana jäsenenä vuodesta 2011 ja hallitustyössä vuodesta 2017. Mukana kansainvälisten asioiden toimikunnassa, ympäristötyössä ja kehittämässä yhteistyötä muiden alan yhdistysten kanssa.

Eetu Rantanen, varapuheenjohtaja

Nimi: Eetu Rantanen (28v), Sarfvik Golf - apulaiskenttämestari

Harrastan golfia, pallopelejä ja syksyllä pääsin aloittelmaan pitkän tauon jälkeen jääkiekkoa!

13-vuotiaana aloitin kentänhoidon Kesäpoikana golf-virroilla. Silloin ei ollut suunnitelmissa näin pitkä golfalan ura, mutta vielä ei kaduta! Fga:n hallitukseen päädyin 2014 puolivahingossa, nyt toimin varapuheenjohtajana.

Emmi Pietarila, rahastonhoitaja

Moro! Olen kenttämestari Jyväskylästä ja työskentelen nyt kolmatta kautta Laukaan Peurunkagolfissa.

Nyt menossa viides kausi mestarina ja samalla täällä keskisuomessa, tänne eksyin töiden perässä. Kotoisin Hämeestä. Kentänhoitajan hommat aloitin aikanaan jo 2001, kun olin harjoittelussa puutarhurikoulusta, Skotlannissa, Elmwood collegen golfkentällä. Siitä lähtien, muutamaa muuta hommaa lukuun ottamatta, olen ollut golfkentällä töissä. Ulkomaillakin vierähtänyt joitakin aikoja. Vuosi Espanjassa FEGGA:n stipendiaatti ohjelmassa ja ruotsissakin kentällä vierähti yksi kausi. Täällä kotimaassa suurin osa vuosia vierähti turun suunnilla eri kentillä työskennellen ja nyt täällä.

Hallitustoiminnassa mukana nyt neljättä vuotta. Olen mukana myös Euroopan golfkentänhoitajien liiton (FEGGA) hallituksessa ja tämä on toinen kausi siellä. Vapaa-ajalla viiletän koiran kanssa ties missäkin, pelailen golfia ja käyn ratsastamassa. Talvisin matkustelu on suurin intohimo ja reissussa sukellus ja uusin kulttuureihin ja paikkoihin tutustuminen parasta.

Hyvää kevättä 2018

​​Satu Viitala, jäsensihteeri

Hirvihaaran Golfissa kenttämestarina Mäntsälässä. Golfin pyörteissä ollut vuodesta 2012. Kesällä pelaan golfia ja talvella käyn kuntosalilla. Aina on kiva tavata uusia ihmisiä. Hymy pelastaa päivän.

​Esa Hukkanen, sihteeri

Olen työskennellyt läheisesti FGA:n hallituksen kanssa vuodesta 2012, jolloin ryhdyin Bunkkeriuutisten päätoimittajaksi, mutta hallituksessa olen ensimmäistä kertaa nyt. On hienoa nähdä hallituksessa nuorta, innokasta ja vahvasti verkostoitunutta väkeä, joka on motivoitunut tekemään töitä yhdistyksen ja ylipäätään kentänhoidon arvostuksen lisäämiseksi. Tähän tarvitaan tiivistä yhteistyötä muiden golfalan toimijoiden kanssa. Golfalalla olen työskennellyt yli 10 vuotta, joista mm. neljä kesää kentänhoitajana ja viimeiset noin kuusi vuotta Hirsalan palvelupäällikkönä.

Timo Huuhtanen, jäsen

Timo "Hukki" Huuhtanen, Helsinki, 51 v.

KTM, Golfkentänhoitajan ammattitutkinto

Golfia vuodesta 1982: 8v. HGK:n johtokunnassa vastuualueena kentänhoito, 2 v. kenttäyhtiön toimitusjohtajana, kilpagolfia Suomessa pelaajana ja kilpailujen järjestäjänä (FT)

Mukana FGA:ssa kehittääseni yhdistyksen toimintaa mahdollisimman monelle alalla työskentelevälle kiinnostavaksi sekä suomalaisen kentänhoidon arvostuksen lisäämiseksi.

​Mikke Merinen, jäsen

Olen Mikke Merinen 26v Espoosta. Kentänhoidon hommat aloitin vuonna 2011 Hill Side golfissa, missä vietin viisi vuotta ja sieltä vuodeksi Taliin, ja nyt alkaa toinen vuosi Hirsala golfin palveluksessa. 2012 suoritin kentänhoitajan ammattitutkinnon ja kenttämestarin erikoisammattitutkinnon sain päätöksen tämän vuoden alussa.

Koko nuoruuteni olen viettänyt palloa potkiessa ja nyt viime vuosien aikana jalat ovat sanoneet, että parempi keskittää vapaa-aika golfiin mikä viekin nykyään ison osan ajasta.

Tämä on ensimmäinen vuoteni FGA hallituksessa ja halusin mukaan siitä syystä, että saan olla mukana viemässä meidän yhteisiä asioita eteenpäin ja olla edistämässä koko kentänhoidon ammattia.

​Pawel Wasalski, jäsen

Olen Paweł Wąsalski ja olen kotoisin Gdyniasta, Puolasta. Kauppatieteen opintoni Gdanskin yliopistossa vei minut Irlantiin Erasmus-vaihtoon, jossa tapasin Suomalaisen nuoren naisen, ja loppu on historiaa. Muutin Suomeen vuonna 2004. Golf kipinä puraisi ensin pelaamisen muodossa, ja myöhemmin yhden kesän golfkentällä työskennelleenä, sain ajatuksen että tästähän voisi tulla ammatti.

Kouluttauduin golfkentänhoitajaksi Lepaalla, ja olin stipendiaattina Saksassa. Sen jälkeen työskentelin St.Andrewssa yhden kauden. Jätin golffareiden taivaan Skotlannin, ja palasin perhesyistä Suomeen.

Golfalalla olen ollut kaikkiaan kymmenen vuotta ja työskennellyt kahdella eri kentällä Varsinais-Suomessa sekä vapaaehtoisena kentänhoitajana Eurooppa Tourin kilpailuissa ja Women's British Openissa. Keväällä 2018 aloitan työni apulaiskenttämestarina Pickala golfissa, missä olin jo yhden kauden kentänhoitajana. Odotan innolla uusia ammatillisia haasteita ja mahdollisuuksia oppia ja kehittyä lisää.

bottom of page