top of page

Uusi, entistä tehokkaampi BANNER MAXX II nyt myynnissä Suomessa

FGA ylpeänä esittelee ensimmäisenä Suomessa yhteistyökumppaninsa Bernerin uusimman tuotelanseerauksen: Uusi, entistä tehokkaampi BANNER MAXX II, nyt myynnissä Suomessa.

BANNER MAXX II:n uusi koostumus imeytyy lehteen yli 100 % nopeammin kuin aiemmat koostumukset. Aiempiin koostumuksiin verrattuna BANNER MAXX II:ta imeytyy lehteen yli kaksinkertainen määrä jo 15 minuutissa sen levittämisen jälkeen ja se on sateenkestävä jo 15 minuutissa. BANNER MAXX II:n toiminta perustuu sen vaikuttavan aineen systeemiseen liikkumiseen kasvin lehdessä ja torjuu nurmikkotautien rihmastoja lehtien sisällä. BANNER MAXX II:n ominaisuudet tekevät siitä täydellisen tuotteen nurmikon suojaamiseksi sienitaudeilta sekä muilta nurmikkoa uhkaavilta taudeilta kesäisin, ja puhdistaa nurmikon taudeista ennen Medallion TL ruiskutuksia.

Lisätietoa tuotteesta

Tomi Laaksonen

Myyntipäällikkö/tuotepäällikkö

050-4672644

tomi.laaksonen@berner.fi

Erkki Hakamäki

Myyntipäällikkö/tuotepäällikkö

040-6783343

erkki.hakamaki@berner.fi

bottom of page