top of page

Tervetuloa Hankkijan VIP-tapahtumaan Pickalaan ti 2.10.

Hankkija kutsuu FGA:n jäsenet VIP-tapahtumaan RATKAISUT TULOKSELLISEEN KENTÄNHOITOON Tervetuloa Pickala Golfiin, Siuntioon tutustumaan koneuutuuksiimme sekä kuulemaan asiantuntijoiden vinkit toimintasi tehostamiseen ja kustannusten alentamiseen.

TIISTAINA 2.10.2018 KLO 9-18 PICKALA GOLF, GOLFKUJA 5, 02580 SIUNTIO Esittelyssä ympäristönhoidon huippukoneet ja -laitteet Päivän teemana ovat erityisesti golfkentillä ja ympäristönhoidossa käytettävät uutuuskoneet ja -laitteet. Esillä laaja valikoima John Deere ympäristökoneita. Esillä myös AVANT -kuormaaja, Nilfisk -imulakaisukoneita sekä STARK -kiinteistönhoitovarusteet. Paikalla myös viheralan ammattilaiset STIHLiltä ja Sheteligiltä sekä Golden Prolta. Tarjoamme osallistujille aamukahvit ja maittavan lounaan klubiravintolassa. Osallistujilla on myös mahdollisuus pelata kierros golfia Pickalan maineikkaalla kentällä. Varaa kierros numerosta 0600 550 984 koodilla Hankkija Turf Tour.

Lisätietoja: Isto Aaltonen Aluemyyntipäällikkö p. 010 768 3044 isto.aaltonen@hankkija.fi Jukka Nirkkonen Aluemyyntipäällikkö p. 010 768 83071 jukka.nirkkonen@hankkija.fi Lisätietoja Pickala Golfista löydätte osoitteesta: www.pickalagolf.fi

bottom of page