top of page

Uudistuva BTME 2019: Koulutusta, kokemista ja kehittymistä

Viime tammikuun BIGGA Turf Management Expon (BTME) alla Ison-Britannian golfkentänhoitajien yhdistys BIGGA (British and International Golf Greenkeepers’ Association) ilmoitti muutoksista tuleviin messuihin.

Tammikuun 2018 lopulla Harrogatessa, Englannissa pidetyt 30. BTME-messut olivat viimeiset siinä muodossa järjestetyt. Vuoden 2019 tapahtumassa messualuetta kasvatetaan jopa neljänneksellä.

Messut järjestetään jatkossakin Manchesterin lähellä sijaitsevassa Harrogaten kaupungissa Harrogate Convention Centressä, jonka kehittämiseen on panostettu merkittävästi viime vuosina. Tämän myötä myös BTME:n messukävijöiden ja näytteilleasettajien messukokemus paranee entisestään.

BTME keskittyy jatkossa enemmän messuhallin pääovelle aiemman Ripon Roadin sijaan. Muutos tuo tullessaan paranneltuja näyttelytiloja ja paremmin rakennetun kävijänpolun luoden mahdollisuuksia uudenlaisille innovaatioille.

Viime vuoden messujen jälkeen BIGGA kohtasi valtavan varausryöpyn halukkailta näytteilleasettajilta seuraavan vuoden messuille. Myös uudet näytteilleasettajat halusivat päästä mukaan. Kaikki paikat oli täytetty syyskuuhun mennessä ja muita halukkaita varten avattiin jonotuslista, jotta järjestäjät pystyivät pitämään kirjaa lisäkysynnästä.

Kun myös Continue to Learn -ohjelma saavutti ennätysluvut, tuli nopeasti selväksi, että BTME-messut olivat kasvaneet ulos nykyisistä mittasuhteistaan, joten tapahtuman kasvattaminen alkoi näyttää ilmeiseltä vaihtoehdolta ja mahdollisuuksia alettiin tutkia.

BTME on kasvanut sellaisiin mittoihin, ettei sitä enää pystytä järjestämään vain neljässä näyttelyhallissa.

Vuoden 2019 BTME-messuilla ei enää nähdä A- ja M-halleja. Hallit B ja C säilytetään, mutta King’s Suite, hallit D ja Q sekä Studio One muodostavat uuden päänäyttelyalueen, jossa sijaitsee myös pääsisäänkäynti.

Continue to Learn -ohjelma säilyy Queen’s Suitessa, mutta uudistettavan asettelun myötä se sijaitsee jatkossa koko vierailijakokemuksen keskellä, eikä käytettävissä olevien tilojen perimmäisessä nurkassa. Messuviikon tärkeimmät koulutus- ja juhlaohjelmat järjestetään vaikuttavassa, modernissa auditoriossa.

”Harrogaten messukeskus on edelleen ihanteellinen paikka BTME:lle, eikä pelkästään tämän kokoluokan tapahtumalle täydellisten fasiliteettiensa puolesta, vaan myös pohjoisen Yorkshiren kylä on oleellinen messujen onnistumisen suhteen”, BIGGA:n toiminnanjohtaja Jim Croxton sanoo. “Olemme innoissamme, että BTME on kasvanut sellaisiin mittoihin, ettei sitä enää pystytä järjestämään vain neljässä näyttelyhallissa, kuten aiemmin. Siirtyminen vaihtoehtoisiin tiloihin messukeskuksen sisällä mahdollistaa kaiken sen säilyttämisen, mikä on aina ollut hyvää Euroopan johtavassa nurmenhoitotapahtumassa BTME:ssä samalla, kun voidaan esitellä entistä parempi vierailijakokemus ja antaa kaikille näytteilleasettajille niiden tarvitsemat tilat. On tärkeää, että kaikki tapahtumat kehittyvät vastaamaan kaikkien sidosryhmien tarpeisiin ja olen innoissani, että pystymme tekemään juuri näin vuoden 2019 BTME-messuilla.”

”Olen käynyt BTME:ssä siitä lähtien, kun minut aikoinaan palkattiin Cleethorpes Golf Clubin kenttämestariksi. Tapahtuman koulutustarjonnasta on ollut valtava apu kehittyessäni urallani, ja toimiessani nyt kenttämestarina yhdellä Lontoon parhaimmista kentistä koen vuorovaikutuksen näytteilleasettajien kanssa korvaamattomaksi,” sanoo BIGGA:n puheenjohtaja ja lontoolaisen Richmond Golf Clubin kenttämestari Les Howkins. “BTME on tarjoamansa ajanvietteen, innovaatioiden ja verkostoitumisen johdosta aina ollut upea kokemus kentänhoitajille ja muille nurmenhoitoalan ammattilaisille missä tahansa urakehityksen vaiheessa. Kuitenkin vuoden 2017 messujen jälkeisen valtavan innostuksen myötä, jonka pääsimme kokemaan rakentaessamme vuoden 2018 messuja, on käynyt selväksi, että tapahtuma on kasvanut ulos nykyisestä kuorestaan ja pystymme iloksemme ilmoittamaan ensi vuoden tapahtumaan tehtävästä kehityksestä,” Howkins toteaa ja jatkaa: “Tapahtuman kuluttajana olen itsekin innoissani näiden muutosten mukanaan tuomista mahdollisuuksista. Lopputulos on entistä iloisempi, jännittävämpi ja osallistavampi näyttely kaikille.”

”Jokainen tapahtumia järjestävä paikka haluaa nähdä, miten vuotuinen tapahtuma kasvaa ja kehittyy. BIGGA on vakiinnuttanut asemansa yhtenä suurimmista tapahtumanjärjestäjistämme ja on kasvattanut BTME:stä kansainvälisen tapahtuman,” Harrogaten messukeskuksen myynti- ja tapahtumajohtaja Brian Dobson sanoo ja jatkaa: ”Meille tapahtumapaikkana ja Harrogatelle kaupunkina on hienoa nähdä messujen kasvavan ja tuovan lisää näytteilleasettajia vuonna 2019. Olen ylpeä voidessani sanoa meidän olevan osa BTME:n menestystarinaa.”

Tammikuun 2019 uudistuvat messut järjestetään tuttuun tapaan Manchesterin lähellä Harrogatessa tammikuun lopussa.

bottom of page