top of page

Vuosikokouksesta muutoksia hallitukseen

Perjantaina 12.4.2019 pidetyssä FGA:n sääntömääräisessä vuosikokouksessa tehtiin muutoksia hallituskokoonpanoon. Uutena jäsenenä hallitukseen nousi Tuusulassa työskentelevä Kasper Mäkelä, joka kertoo itsestään lisää alla. Hallituksessa jatkavat Janne lehto (puheenjohtaja), Eetu Rantanen (varapuheenjohtaja), Esa Hukkanen (sihteeri) sekä muut jäsenet Timo Huuhtanen, Mikke Merinen, Satu Viitala ja Pawel Wasalski.

Kerro itsestäsi, Kasper: kuka olet ja mitä kentänhoito ja FGA merkitsevät sinulle?

Alkava golfkausi on minulle yhdeksäs kausi kentänhoidon parissa. Tällä hetkellä toimin Tuusulan Golfklubilla vakituisena kentänhoitajana ja minulla on myös johdollista vastuuta työnjohdosta hankitoihin ja kentänhoidon suunnitteluun. Ennen Tuusulaan siirtymistä olin pitkään kentänhoitajana Hiekkaharju Golfissa. Ehdin olla myös yhden kauden Suomen Golfkentänhoito Oy:n palveluksessa.

Olen suorittanut vuonna 2016 Lepaalla golfkentänhoitajan ammattitutkinnon ja parhaillaan suoritan samaisessa paikassa golfkenttämestarin erikoisammattitutkintoa.

Parasta kentänhoidossa on ehdottomasti kesäaamut. Kentän ja luonnon heräämistä aamuisin on ilo seurata samalla tehden työtä, joka ei aina edes tunnu työltä. Minulle yksi myös todella tärkeä asia on oman kädenjäljen näkeminen, joka usein kyllä näkyykin vasta pitkäjänteisen työn tuloksena. Pitkäjänteisyys saattaa jopa parantaa lopputuloksesta saatavaa mielihyvää.

Halusin FGA:n hallitukseen, jotta pääsisin omalta osaltani tuomaan ammattiamme ja alaamme enemmän esille. Koen myös tärkeäksi edistää koko golftoimialan positiivistä imagoa, etenkin ympäristöasioista, joista golfin osalta tuntuu olevan todella paljon väärää tietoa.

Ammatillisesta näkökulmasta haluan olla edistämässä pohjoismaista ja kotimaista tutkimustyötä toimialamme hyväksi. Pyrin sinä aikana, kun olen hallituksessa, löytämään kotimaisen tai pohjoismaisen tahon tutkimaan meille tärkeitä asioita, joista minusta on puuttellista tutkimustietoa, kuten esim. erilaisista biostimulanteista.

Kotoa löytyy avovaimo sekä Hemmo-kissa. Vapaa-aika kuluu golfia pelaten, lähes kaikkea mahdollista urheilua seuraten ja erittäin epäsäännöllisen säännöllisesti urheillen.

bottom of page