Please reload

Tammer-Golf ry ja Hankkija Oy merkittävään yhteistyösopimukseen

14.5.2019

 

Tammer-Golf ry uudistaa kerralla koko konekantansa. Sopimus on mittava Suomessa ja konekannan uusimisen lisäksi sopimus sisältää molempien toimijoiden toimintojen kehitykset, hankintojen tehostukset, tuote-innovaatiot, tekniset palvelut sekä kokonaisvaltaiset markkinointi- sekä kumppanuuskehitykset.


Tavoitteena on tehdä pitkäjänteistä yhteistyötä, joka hyödyttää molempia osapuolia brändiarvojen kasvattamisessa, liiketoimintojen kasvussa sekä yhteisen verkoston luomisessa.

 

”Tammer–Golf ry on merkittävä toimija Suomen Golf alalla ja kumppanuus on meille erittäin tärkeä. Yhteistyön tiivistäminen on meille molemmille tärkeässä roolissa sillä molempien toimijoiden arvot on erittäin samankaltaiset: vihreät arvot, läpinäkyvyys, pitkäjänteisyys sekä asiakkaiden korkealuokkainen palvelutaso ovat ykkösprioriteettejamme.

 

 

Tammer–Golf ry on vahva toimija keskeisellä ja näkyvällä paikalla. Strategisesti meille erittäin tärkeä kumppani. Kehitämme yhdessä toimintojamme nostamalla palvelutasot ja toiminnot korkeimmalle mahdolliselle tasolle. Pelaajille muutos näkyy erityisesti kentän kunnossa. Uudistunut konekanta parantaa kentän laatua ja nostaa koneiden palvelu- ja huoltovarmuutta. Uudemmat kentänhoitokoneet ottavat myös ympäristön paremmin huomioon, sillä ne vaativat vähemmän polttoainetta ja tuottavat vähemmän äänihaittaa” Hankkija Oy:n Kari Kahilainen kertoo.


Hankkija Oy on aktiivinen toimija suomalaisessa maatalous- ja konekaupassa. Hankkija-konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli n.700 miljoonaa euroa. Hankkijalla työskentelee tuhat ammattilaista.

 

”Sopimus on mittaluokaltaan ja kokonaisuudeltaan ensimmäinen iso askel Tammer-Golfin uudistetussa strategiassa, jolla pyrimme määrätietoisesti nostamaan kentän hoitotasoa sekä edelleen tehostamaan kentänhoitotyötä. Näin kentän kunto paranee vuosi kerrallaan entistä paremmaksi. Uudemmat kentänhoitokoneet ottavat myös ympäristön paremmin huomioon, sillä ne vaativat vähemmän polttoainetta ja tuottavat vähemmän
äänihaittaa. Seuran historia sekä jäsenistö ansaitsevat joka vuosi huippukunnossa olevan kentän, jonka saavuttamiseksi ensimmäinen askel uusien koneiden muodossa on nyt otettu.” Tammer-Golf ry:n Markus Junni kertoo.

 

Lisätietoja:
Tammer-Golf ry                                    Hankkija Oy

Markus Junni                                        Kari Kahilainen
markus.junni@tammer-golf.fi           kari.kahilainen@hankkija.fi
tel: +358 405673316                            tel: +358 500539029

Please reload

John%20Deere1_edited

Hankkija-neliologo

GROWO_logo_neliö

Geo_edited

FGA logo iso

Copyright 2020 FGA ry

  • w-flickr
  • w-rss
  • w-vimeo
  • w-youtube