top of page

Talveksi kentänhoitajaksi Australiaan?


EnvoyGolf (lue lisää tästä) on golf-alaan erikoistuva, vuonna 2019 toimintansa aloittanut rekrytointiyhtiö, joka tarjoaa työmahdollisuuksia nuorille kentänhoitajille talvikuukausien ajaksi Australian golfkentillä. Suomen ja Australian vastakkaiset vuodenajat tarkoittavat, että kun Suomessa golfkentät ovat lumen vuoksi kiinni ja viheriönhoitajat ovat vailla töitä, vaativat Australian viheriöt ylimääräistä huolenpitoa kesän tuoman lämmön myötä. EnvoyGolf pyrkii ratkaisemaan nämä kaksi ongelmaa tuomalla kokeneita viheriöhoitajia pohjoiselta pallonpuoliskolta kausityöntekijöiksi Australiaan.

Kausi Australiassa tarjoaa hyvän palkan ja ainutlaatuisen elämänkokemuksen lisäksi mahdollisuuden luoda kontakteja, saada työkokemusta uudenlaisessa työympäristössä sekä oppia uusia taitoja, joita voi hyödyntää kotikentillä Suomessa. EnvoyGolf avustaa hakijoita työnhaun jokaisessa vaiheessa,

sekä hyväksynnän jälkeen viisumin järjestämisessä, asuinpaikan löytämisessä ja matkojen varaamisessa.

Kesäkaudelle 2019-2020, eli Suomen talvikauden ajaksi, EnvoyGolf on sijoittanut tähän mennessä noin 15 työntekijää eri klubeille ympäri Sydneytä, yksittäisiä työntekijöitä myös Sydneyn ulkopuolelle. Ensi kaudeksi tämän luvun odotetaan kasvavan huimasti, jonka vuoksi haluaisimme mukaan myös suomalaisia ehdokkaita, nykyisten ruotsalaisten ja norjalaisten lisäksi. Tälle kaudelle voi vielä myös olla mahdollista saada työpaikka Australiasta, sillä kiinnostus EnvoyGolfin toimintaa kohti lisääntyy klubien keskuudessa jatkuvasti.

Ainoat vaatimukset ehdokkailta ovat alle 30 vuoden ikä viisumivaatimusten vuoksi, englannin kielen tuntemus, sekä vähintään yhden kauden työkokemus viheriönhoidossa. Rekrytointiprosessi on FGA:han kuuluville hakijoille maksuton, maksettaviksi kuluiksi valituille tulevat ainoastaan viisumimaksu, lennot sekä asumiskustannukset paikan päällä.

Lisätietoja EnvoyGolfista ja yhteystiedot löytyvät osoitteesta www.envoygolf.com. Jos olet kiinnostunut työskentelemään Australiassa talven ajan 2020-2021, tai jopa vielä tänä talvena, ota rohkeasti yhteyttä!

bottom of page