top of page

Tuusula hakee työntekijöitä kaudelle 2020


Tuusulan Golfklubi hakee kentänhoitajia kaudelle 2020 Tuusulan Golfklubin 18-reikäinen golfkenttä sijaitsee Hyrylän keskustan välittömässä tuntumassa. Tuusulassa pelataan golfkauden aikana n. 30.000 kierrosta. Golfkentällä työskentelevä kenttähenkilökunta huolehtii kenttäalueen viheralueiden hoidosta. Haemme tulevaksi golfkaudeksi ahkeria ja motivoituneita työntekijöitä kentänhoidon tehtäviin. Työtehtäviin kuuluu kaikki golfkentän päivittäiset hoitotoimenpiteet. Tehtäviin annetaan tarvittava koulutus. Lisätöiden mahdollisuus viikonloppuisin. Edellytämme hakijalta 18-vuoden ikää ja reipasta asennetta. Golfin lajituntemus tai aikaisempi kokemus kentänhoidosta lasketaan eduksi, mutta ne eivät ole edellytyksiä valinnalle. Tarjoamme mukavan vauhdikkaan kesätyön nuorekkaassa työporukassa. Työntekijät saavat veloituksetta osallistua golfin alkeiskurssille ja pelata kentällämme. Vapaamuotoiset työhakemukset palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen pyydämme toimittamaan sähköpostitse kentanhoito@tgk.fi. Lisätiedot Kasper Mäkelä puh. 0442818400

bottom of page