Please reload

Löfkulla Golf hakee kentänhoitajaa Espooseen kaudelle 2020

27.1.2020

 

Haemme nuorekkaaseen tiimiimme ammattitaitoista kentänhoitajaa Espoon keskuksen lähelle. Työ alkaa maaliskuun puolessa välissä päättyen loka-marraskuun vaihteessa.

Tarjoamme monipuolista työtä nuorekkaassa työympäristössä. Työtehtävät koostuvat kentän päivittäisestä hoitotyöstä sekä kunnostus- ja korjaustöistä. Toimenkuvaan kuuluu myös koneiden perushuolto toimenpiteet. Työtä on pääsääntöisesti arkipäivisin ja alkaen n. klo 7 sekä aika ajoin myös viikonloppuisin.

Omaat positiivista asennetta työhön ja vastuuntuntoinen sekä yhteistyökykyinen. Odotamme osaamista golfkentän hoitamisesta ja mielellään koneiden huollosta. Edellytämme hakijalta työkokemusta golf- tai viher- tai maatalousalalta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän. Palkkaus TES-sopimuksen mukaan. Palkkatoiveet otetaan huomioon. Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö ja haluat liittyäjoukkomme, lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen sähköpostitse info(at)lofkullagolf.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Johan Weurlander 0400 803 966 tai info(at)lofkullagolf.fi.

Löfkulla Golf
Lehtimäentie 2
02770 Espoo
www.lofkullagolf.fi

Please reload

John%20Deere1_edited

Hankkija-neliologo

GROWO_logo_neliö

Geo_edited

FGA logo iso

Copyright 2020 FGA ry

  • w-flickr
  • w-rss
  • w-vimeo
  • w-youtube