top of page

Uutta vauhtia John Deeren golfkoneiden edustukseen Suomessa


Wihurin Turf & Golf -tiimi vahvistuu kun Juuso Rajasvuo aloittaa työt John Deeren golfkoneiden parissa. Juuso siirtyy kevään aikana Wihurin riveihin ja hän tulee vastaamaan golfkoneiden myynnistä Suomessa yhdessä Turf-tiimin kanssa. John Deeren ympäristönhoitokoneiden tuotepäällikkö Teemu Häkkinen on syystäkin tyytyväinen tilanteeseen "Lähes 20 vuotta golf-alalla työsken

nelleenä kentänhoidon ammattilaisena Juuso tuo meille valtavan määrän käytännön kokemusta ja tietotaitoa. Lähden luottavaisin mielin kehittämään toimintojamme hänen kanssaan."

Rajasvuo itse on myös tyytyväinen uuteen pestiinsä. “Olen päässyt vuosien varrella tekemään monenlaista hommaa golfkentillä ja kehittämään itseäni samalla jatkuvasti. Viimeisien vuosien aikana olen ollut mukana Suomi golfin suurimmissa muutoksissa ja koen, että tunnen alan, sen erityispiirteet ja -tarpeet hyvin. On ilo päästä Wihurin tiimiin hyödyntämään osaamistani ja kehittämään uudenlaisia palveluratkaisuja golf-toimialalle.”

Syksyllä julkaistu edustus koskee John Deeren AG, Turf, Golf ja Home Owner -tuotevalikoimia sekä niihin liittyviä huolto-, korjaus- ja varaosapalveluja sekä ratkaisuja. Wihuri Oy on pitkän historian omaava suomalainen perheyhtiö joka on tunnettu pitkäjänteisestä ja asiakaslähtöisestä toimintatavastaan. Ympäristönhoitokoneiden myyntipäällikkö Ollipekka Sinisalo on innoissaan uudistuksista "John Deeren ympäristönhoitokoneet ovat loistava lisä valikoimaamme. Golf-alalla toimiminen on meille uutta ja on hienoa lähteä rakentamaan palveluitamme Teemun ja Juuson kanssa. Heillä on vakuuttava kokemus alalta ja Teemme asioita pitkäjänteisesti ja uskomme, että voimme tarjota asiakkaitamme kiinnostavia palvelumalleja ja kasvattaa Deeren golfkonemyyntiä Suomessa merkittävästi.”

Juuso Rajasvuo

050 532 7747

Teemu Häkkinen

044 272 0176

bottom of page