top of page

FGA:n uusi hallitus 2020 esittäytyy


Viikko sitten perjantaina 28.2.Helsingin messukeskuksessa järjestetyssä vuosikokouksessa koettiin mielenkiintoinen äänestystilanne, kun FGA:n selkeästi hyvin haluttuun hallitusrooliin äänestettiin jäsenet. FGA:n hallituksen hienon työn jälkeen jättivät Esa Hukkanen ja Pawel Wasalski. Koko FGA kiittää heitä mahtavasta panoksestaan hallitustyössä!

On hienoa huomata, että FGA:n ja kentänhoidon kehittäminen hallitustyön kautta on lisännyt suosiotaan ja toivotaan, että myös jatkossa yhdistyksen kehitystyöhön osallistuminen on haluttua.

Tässä FGA:n hallituksen kokoonpano vuodelle 2020 ja lyhyt esittäytyminen.

Nimi (lempinimet): ?

Työpaikka ja rooli: ?

Mikä tekee golfkentänhoidosta maailmankaikkeuden mahtavimman työn?

Roolini FGA:ssa?

Janne Lehto

Varapuheenjohtaja Rantasen lanseeraamat lempinimet:’’Punisher / El compostadore’’

Hirsala Golfin kenttämestari. FGA:n puheenjohtaja. Kenttäkonsultti.

Ulkotyö, biologia, golf, kansainvälisyys, fysiikka, ympäristö, johtaminen, kemia, fyysinen työ, luonto, jatkuva kehitys, viestintä, sosiaalinen työ, datan kerääminen, epäsosiaalinen työ, johdon laskentatoimi urheilu, jne. Listattuna vain osa kentänhoidon päivittäisistä osa-alueista, joiden kombinaatio tekee siitä unelmatyön!

FGA:n puheenjohtajana kolmatta vuotta, sitä ennen vuosi hallituksen jäsenenä. Kehitellään toimintaa taloudellisten ja ajallisten resurssien puitteissa. Erityisesti kentänhoidon arvostuksen ja koulutuksen kehittäminen puuhastelun kohteena.

Kansainvälisen-, tiedotus- ja koulutustoimikuntien vastuuhenkilö sekä sidosryhmätoimikunnan jäsen.

Eetu ”BigMac-shaper/The Ultimate Golf-Connoisseur” Rantanen

Toimin Sarfvik Golfissa apulaiskenttämestarina. Vastaan New Coursesta, suunnittelen päivittäisen kentänhoidon ja puuhastelen kaikenlaista!

Kerran joku viisas henkilö sanoi, että tee harrastuksesta ammatti, toistaiseksi tätä joudutaan toteuttamaan kentänhoidon parissa, kun itse peli ei ole sujunut tarpeeksi hyvin perheen elättämiseen. Kentällä työskentely on mielestäni erittäin mielenkiintoista, monipuolista ja sopivassa määrin sosiaalista/epäsosiaalista! Ulkotyö on kuninkaille!

Fga:ssa olen toiminut muutamana aikaisempana vuonna varapuheenjohtajana (lue Maskotti) ja sitä ennen pari vuotta hallituksessa.

Sidosryhmätoimikunnan vastuuhenkilö.

Timo "Hukki" Huuhtanen, Helsinki, 53 v.

KTM, Golfkentänhoitajan ammattitutkinto, HGK kentänhoitaja, FGA:n rahastonhoitaja

Golfia vuodesta 1982:

- 8v. HGK:n johtokunnassa vastuualueena kentänhoito,

- 2 v. kenttäyhtiön toimitusjohtajana

- kilpagolfia Suomessa pelaajana ja kilpailujen järjestäjänä (FT)

Mukana FGA:ssa kehittääkseni yhdistyksen toimintaa mahdollisimman kiinnostavaksi alalla työskenteleville sekä suomalaisen kentänhoidon arvostuksen lisäämiseksi.

Satu Viitala

Golfalalla 8 vuotta pyörinyt erilaisissa tehtävissä. Tällä hetkellä keski-Suomi alueena. Kesään kuuluu paljon golfia ja talveen kuntosalia. Ihanaa kevättä kaikille!

FGA:n jäsensihteeri.

Kasper Mäkelä

Tuusulan Golfklubi, kentänhoitaja höystettynä työnjohto- ja esimiesvastuulla.

Parasta kentänhoidossa on ehdottomasti kesäaamut. Kentän ja luonnon heräämistä aamuisin on ilo seurata samalla tehden työtä, joka ei aina edes tunnu työltä.

FGA:n hallituksen jäsen vuodesta 2019, nykyisin yhdistyksen sihteeri.

Tapahtuma- ja tiedotustoimikuntien jäsen.

Mikke ''Maikki'' Merinen

Hirsala Golf / Kentänhoitaja

2011 oli ensimmäinen vuosi ja matkan varrella olen ollut muutamalla eri kentällä töissä, tällä hetkellä löydän itseni Hirsalan mahtavasta porukasta.

Kentänhoito vei alusta asti täysin mukanaan ja vuosi vuodelta tuntuu kipinä kasvavan.

Kaunis ja hyvin hoidettu kenttä on aina nannaa silmille ja mielelle.

Roolini FGA:ssa ovat tapahtuma ja tiedotus/some asiat.

Tapahtumatoimikunnan vastuuhenkilö ja tiedotustoimikunnan jäsen.

Jussi Renko ''raumlaine äänharav''

Raumagolfin kenttämestari

Juniorivuosien kilpagolfaikoina aloin kiinnittää huomiota kenttien kuntoon ja silloin jo kiinnostuin kentänhoidosta. Raumalla olen edennyt rangenhoitajasta eri toimenkuvien kautta kenttämestariksi, uran alussa suoritin Ght ammattitutkinnon ja parhaillaan suoritan Gkm erikoisammattitutkintoa Lepaalla.

Olen innostuneena mukana FGA:ssa kehittämässä suomalaista golfkentänhoitoa ja siihen liittyvää koulutusta. Roolini FGA:ssa: Hallituksen jäsen,

Koulutus- ja tapahtumatoimikunnan jäsen

Emmi Pietarila

Laukaan Peurunka Golf, kenttämestari

FEGGA:n hallituksen jäsen

Olen kenttämestari Keskisuomesta Laukaan Peurunkagolfista. Kentänhoitajan hommat aloitin jo vuonna 2002, joten paljon on tullut nähtyä ja koettua. Mestarina olen ollut nyt Laukaassa 4 vuotta ja sitä ennen 2 vuotta vierähti Jyväsgolfin puikoissa. Töiden perässä keskisuomalaistunut ja kyllähän täällä viihtyy, varsinkin kun on mieluisa työ. Kentänhoidossa on parasta oman- ja koko tiimin kädenjälki kentällä, josta voidaan olla ylpeitä. Oman kentän kehitys ja eteenpäin vienti on tärkeitä juttuja. Työ pysyy mielekkäänä, kun on uusia haasteita ja pääsee toteuttamaan mielenkiintoisia projekteja. Ulkotyö on kesällä parasta, niin ei harmita viettää kesälomia talvella.

Hallitushommissa olen ollut ennekin ja minusta on hienoa olla mukana viemässä eteenpäin suomalaista kentänhoitoa ja ennen kaikkea parantaa alan tunnettavuutta. Toimin myös FEGGA:n hallituksessa nyt neljättä kautta, ollen näin mukana myös kansainvälisessä toiminnassa.

On tärkeää, että tulevaisuudessakin saamme innokkaita uusia nuoria alalle ja autamme heitä löytämään tästä upean ammatin itselleen. Kentänhoidon koulutus on myös tärkeää ja me olemmekin niitä harvoja pienempiä maita Euroopassa, joissa järjestetään tasokasta koulutusta kentänhoidon puolella. Toki aina on kehitettävää siinäkin, ettei jämähdetä vanhoihin kaavoihin.

FGA:n hallituksen jäsen. Kv-toimikunnan sekä tapahtuma-ja koulutustoimikunnan jäsen.

bottom of page