top of page

Berner Greenkeeper of the Year 2019-palkinto Ilkka Kutvoselle!

Berner Greenkeeper of the Year – Ilkka Kutvonen, Levi Golf

Ilkan “ilmiantoi” Levi Golffin Toiminnanjohtaja Tomi Tolsa, joka toimitti hyvin perustellun hakemuksen.

Kiteytettynä perustelut kuuluivat:

Ilkka on toiminut kenttämestarina Levillä aina sen suunnitteluvaiheesta 2004 lähtien ja on hankkinut hyvin poikkeuksellisissa olosuhteissa korvaamattoman kokemuksen. Lisäksi meriiteiksi nostettiin Ilkan kiitettävä toiminta henkilökunnan johtamisessa. Ilkka on hankkinut vuosien saatossa hyvin suuren määrän tietotaitoa ja kovalla työllä saanut kentän joka vuosi mahdollisimman hyvään kuntoon, joka ei ole pohjoisen sijainnin vuoksi itsestäänselvyys. Ilkalla on lisäksi suuri vastuu myös koneiden huollosta ja kunnossapidosta kaudella ja kauden ulkopuolella. Monipuolisena ja taitavana ammattilaisena Ilkka on Levi Golffille korvaamaton.

Palkinto tuli Ilkalle täysin yllätyksenä, sillä hakemus ja valinta valkeni hänelle vasta Bernerin edustajien saavuttua Leville palkintoa tuomaan. Ilkka pyysi välittämään lämpimät kiitokset ja oli hyvin otettu palkinnosta ja yllätyksestä.

Palkinnoksi Ilkka pääsee matkalle Lofooteille, jossa järjestetään Syngentan seminaari ja tutustutaan Lofoten Links Golf kenttään.

bottom of page