top of page

John Deeren alkuperäisvaraosat saatavilla nyt Wihurilta

Vara- ja kulutusosien saatavuus paranee John Deeren maahantuonnin ja jälleenmyynnin siirryttyä Wihurille. Golfkoneiden vara- ja kulutusosat varastoidaan Vantaalla. Tällä hetkellä varaosia hyllytetään vauhdilla uusiin tiloihin. Hyllyssä tullaan pitämään kattavasti osia niin uusiin kuin vanhempiinkin malleihin. Tällä hetkellä suoraan Vantaalta on saatavilla yli 60 000 John Deeren varaosanimikettä ja Euroopan keskusvarastoilta osat tulevat Suomeen jo seuraavaksi päiväksi.

Wihurilla on pitkät perinteet työkoneiden maahantuonnista, muun muassa kaivosalalla, jolla varaosien nopea saatavuus on ollut ehdotonta. Uuden liiketoiminnan käynnistyessä Wihurilla halutaan, että asiakkaat saavat varaosat ilman viivästyksiä ja parhaan mahdollisen palvelun. ”Alkuvaiheessa golfkoneiden vara- ja kulutusosia voi tilata ja tiedustella myös

suoraan allekirjoittaneelta ja tuotepäälliköltämme Teemu Häkkiseltä” kertoo Juuso Rajasvuo, joka vastaa golfkonemyynnistä.

Covid-19 virus ei ole vaikuttanut varaosien saantiin tai toimituksiin toistaiseksi, mutta Teemu Häkkinen kehottaa ennakoimaan tarpeita mahdollisimman hyvin ”Suosittelemme, että käytte kulutusosatarpeenne läpi ja olette yhteydessä meihin, jotta voimme toimittaa osat hyvissä ajoin ainakin alkukauden tarpeisiinne.”

Teemu Häkkinen

John Deere Turf Tuotepäällikkö

044 272 0176

teemu.hakkinen@wihuri.fi

Juuso Rajasvuo

Golfkonemyynti

050 532 7747

juuso.rajasvuo@wihuri.fi

bottom of page