top of page

Korona-apua FGA:n jäsenistöstä

FGA:n jäsenistöön kuuluva Eero Hallavo tarjoaa kentille apuvoimia kentänhoitoon, mikäli vallitsevasta koronavirus epidemiasta johtuen kentänhoitohenkilökunta joko sairastapausten tai karanteenin vuoksi tarvitsee täydennystä.

''Pitkän talven jälkeen mun työhalut ovat niin korkealla, että en halua olla toimettomana vaan olen päättänyt perustaa yhden miehen varamiespalvelun kunnes saan täydet työtunnit takaavan työsopimuksen.''

Koska taloudelliset näkymät ovat sumuiset kaikilla kentillä, olen päättänyt antaa lähetettyihin laskuihin erilaisia maksuaikatauluja, jotka hinnoitellaan perustuntihintaan progressiivisesti.

3 kuukauden maksuaikalisä on 15 %

6 kuukauden maksuaikalisä on 25 %

9 kuukauden maksuaikalisä on 50 %

Perushinta on 23,90 € / tunti + alv 24 %

Hinnassa on huomioitu normaalit vuosilomat ja keskimääräiset sairaslomakustannukset.

Hintaan lisätään kilometrikorvaus 43 senttiä kilometriä kohden, jos kenttä sijaitsee Helsingin, Vantaan tai Espoon ulkopuolella.

Eli jos kenttähenkilökunnassanne ilmenee valitettavia sairastapauksia eikä oma reservi yksinkertaisesti riitä korvaamaan työvajetta, olen enemmän kuin innokas tarttumaan lapion varteen.

Eero on työskennellyt Paloheinä Golfissa kentänhoitajana kausilla 2018 ja 2019 ja omaa hyvän kokemuksen kentänhoitokaluston operoinnista.

Ystävällisin terveisin,

Eero Hallavo

puh: +358 50 368 0156

s-posti: ​eero.hallavo@gmail.com

bottom of page