top of page

Kenttämestariksi Karelia Golfiin


Kenttämestariksi Karelia Golfiin

Sinä kentänhoidon ammattilainen, tule meille Kontiolahdelle ja Joensuuhun johtamaan ja kehittämään palkitun ja aktiivisen Karelia Golf-seuran kentänhoitoa.

Karelia Golf on aktiivinen n. 1300 jäsenen golfyhteisö Pohjois-Karjalan maakuntakeskuksessa. Kontioniemen 18 reikäinen golfkenttä sijaitsee Kontiolahdella upeissa Höytiäisen järvimaisemissa n. 20 km Joensuusta pohjoiseen ja Pilkonpuiston 6-reikäinen par-3 kenttä harjoitusalueineen sijaitsee Joensuussa. Karelia Golfilla on Geo-ympäristösertifikaatti ja saimme Suomen Golfliiton myöntämän Vuoden ympäristöpalkinnon 2017.

Kontioniemen kentän on suunnitellut Kosti Kuronen ja se on avattu 30 vuotta sitten. Erityispiirteenä kentällä ei ole yhtään vesiestettä. Maapohja on erittäin hiekkapitoista, maaperä imee nopeasti veden, eikä kosteus ole ongelma. Kenttä sijaitsee hienolla paikalla Höytiäisen äärellä hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Kontiolahden kunta kehittää lähistöllä olevaa lakkautetun varuskunnan aluetta monipuoliseksi asunto- ja vapaa-ajan alueeksi. Kontiolahden ampuhiihtostadion sijaitsee muutaman kilometrin päässä. Alueella on myös uusi ja moderni kyläkoulu sekä päiväkoti. Joensuu tunnetaan monipuolisena opiskelukaupunkina yliopistoineen, ammattikorkeakouluineen ja ammatillisine oppilaitoksineen. Kontiolahden kunta kenttäyhtiön suurimpana omistajana on luvannut avustaa asunnon hankkimisessa.

Arvostamme esimiestaitoja, halua kehittyä kentänhoitajana ja kehittää kenttää vastuullisesti. Kentällä aloitetaan tämän vuoden aikana joitakin peruskorjausprojekteja, joiden toteuttamiseen voit päästä vaikuttamaan.

Työn aloitus sopimuksen mukaan, mutta viimeistään vuoden 2021 alussa. Toimit kesäkuuhun 2021 asti yhdessä nykyisen kenttämestarin kanssa.

Käy kurkkaamassa www.kareliagolf.fi.

Lisätietoja työnkuvasta ja kentästä saat:

Toimitusjohtaja Mika Kupiainen puh. 050-5749100, mika.kupiainen@kareliagolf.fi Kenttämestari Aki Martikainen puh. 050-3518607 aki.martikainen@kareliagolf.fi

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla Mika Kupiaiselle 31.8.2020 mennessä.

bottom of page