Haetaan kenttä- tai apulaiskenttämestaria Keimola Golfiin


Haemme päätoimiseen tehtävään nykyisen kenttämestarin avuksi kentänhoidon ammattilaista. Kokemuksesi perusteella toimit joko kenttämestarin tai apulaiskenttämestarin tehtävässä.

Keimola Golf Club sijaitsee kehätie III ja kehäradan välittömässä läheisyydessä Vantaalla. Helsingin keskustasta matkaa kertyy 22 kilometriä. Golfklubilla on kaksi 18 reikäistä golfkenttää Kirkka ja Saras. Pelaajia on runsaasti ja pelikierroksia kertyy 68-76 000 vuosittain. Keimola on tyypillinen osakaskenttä, jossa on lähes tuhat osakasta ja 1 530 pelioikeutta. Kenttäyhtiö on taloudellisesti hyvässä kunnossa ja velaton. Keimolassa tapahtumia ja seuratoimintaa pyörittää Keimola Golf Ry, jonka reilusta 2 400 jäsenestä suurin osa on Keimolan osakkaita tai pelioikeuden haltioita.

Hakijassa arvostamme -Kokemusta kenttämestarin tai apulaiskenttämestarin työstä -Esimiestaitoja ja työnjohdon osaamista -Kykyä perehdyttää kausityöntekijöitä kentänhoidon eri tehtäviin -Osaamista ja kokemusta kentän peruskorjausten suorittamiseen -Näkemystä ja motivaatiota kentänhoidon kehittämiseen -Kokemusta kentänhoidon koneiden huoltotehtävistä -Ideoita klubin ympäristön hoitoon ja visuaaliseen ilmeeseen -Motivaatiota golfkentän ympäristö- ja ilmasto-ohjelmien toteuttamiseen

Hakijalle tarjoamme -Toimialalla tunnetun, turvallisen työnantajan ja menestyvän yritystoiminnan -Toistaiseksi voimassaolevan ja päätoimisen työsopimuksen -Kilpailukykyisen palkkauksen -Osaamista tukevan, kehittävän ja kokeneen työyhteisön -Koulutus- ja henkilökuntaetuja

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla toimitusjohtaja Pekka Palmuselle 16.8.2020 mennessä. Työn aloitus tapahtuu sopimuksen mukaan, mutta viimeistään pelikauden 2021 alusta.

Lisätietoja työnkuvasta ja Keimolan Golfin kenttäyhtiöstä antavat:

Toimitusjohtaja Pekka Palmunen puh. 0400 644 974 pekka.palmunen@keimolagolf.com

Kenttämestari Timo Puusaari puh. 040 705 6372 timo.puusaari@keimolagolf.com

John%20Deere1_edited

Hankkija-neliologo

GROWO_logo_neliö

Geo_edited

FGA logo iso

Copyright 2020 FGA ry

  • w-flickr
  • w-rss
  • w-vimeo
  • w-youtube