top of page

GoGolf etsii joukkoonsa osaavaa kastelujärjestelmävastaavaa!GoGolf etsii kastelujärjestelmien huoltoon erikoistunutta rautaista ammattilaista vastaamaan GoGolf Groupin omien kenttien kastelujärjestelmien huollon organisoinnista ja asiakaskentille myytävistä urakointipalveluista.

Kastelujärjestelmävastaavana toimit yhteistyössä kenttämestareiden ja muun kentänhoitohenkilöstön kanssa ja huollat, korjaat ja organisoit omaan vastuualueeseesi liittyviä töitä. Toimit myös tiiviissä yhteistyössä maahantuojien ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. GoGolf operoi kuutta täysmittaista kenttää, 9- ja 6-reikäisiä kokonaisuuksia sekä harjoitusalueita. Kentillämme suunnitellaan myös mittavia peruskorjauksia liittyen kastelujärjestelmiin ja kenttien rakenteisiin, joten pääset aitiopaikalle mukaan perusparannustöihin. Työn rytmi on golfsesongin mukainen: kesällä töitä on enemmän, ja lomat painottuvat talvikauteen. Aloitus tehtävässä mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.


GoGolf Operations harjoittaa erilaisten kentänhoidon tehtävien urakointia ja yhtenä osa-alueena urakoimme kastelujärjestelmiin liittyviä korjaustoimenpiteitä. Meillä on käytössä Suomen modernein kalusto erilaisiin korjauksiin viheralueilla ja kehitämme niin osaamistamme kuin kalustoammekin jatkuvasti.


Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta kastelujärjestelmiin liittyen ja näemme etuna aiemman työkokemuksen kentänhoidon tehtävistä. Mikäli koet, että et ole vielä täysin valmis tehtävään jokaisella osa-alueella, mutta olet motivoitunut oppimaan uutta ja kehittämään toimintoja kanssamme, niin hae myös ihmeessä tehtävään.


Tarjoamme kentillämme erinomaiset puitteet sekä ammattimaisen, mutta rennon ja intohimoisen otteen kentänhoitoon. Meillä on hyvä tekemisen meininki, joten mikäli olet aktiivinen tyyppi ja viihdyt ulkotöissä, tämä voisi olla sinun juttusi!


GoGolf on Suomen suurin golf-alan toimija, joka tarjoaa uudenlaisen tavan harrastaa golfia. GoGolf tarjoaa alan parhaat palvelut: pelaajille avautuvat joustavasti monien eri kenttien viheriöt sekä kaikki golfiin liittyvät tuotteet ja palvelut. GoGolf on Suomen aktiivisin golfmedia ja golfin harrastamisen verkkokauppa. GoGolf Groupiin kuuluvat golfkenttiä, harjoitusalueita, sisäharjoittelukeskuksia ja yli sataa viheriötä operoiva GoGolf Operations sekä alan parhaan tuotevalikoiman sekä myymälöissä että verkkokaupassa tarjoava Golf Sky.


Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä meille siinä tapauksessa hakemus sähköpostitse rekry@gogolf.fi. Hae tehtävää viimeistään 20.2.2022. Lisätietoja tehtävästä antaa tekninen johtaja Juuso Rajasvuo, p. 0505327747.

bottom of page