top of page

Nathan Jenkins on Rain Bird Europen uusi Skandinavian ja Suomen golf-myyntiasiantuntija


Rain Bird Europe on nimittänyt Nathan Jenkinsin Skandinavian ja Suomen golf-myyntiasiantuntijaksi.


Nathan on työskennellyt huippuluokan golfkenttien hoidon parissa Isossa-Britanniassa, Ruotsissa ja Australiassa. Hän tuo mukanaan arvokasta kokemusta kastelujärjestelmien vedenkulutuksen optimoinnista, hallinnasta ja minimoinnista sekä laatuviheriöiden luomisesta erityisesti maissa, joissa sää ja ruoholajit vaihtelevat.


Nathan toteaa: ”Olen työskennellyt golfkenttien hoidon parissa koko urani, joten tiedostan kastelujärjestelmien tärkeyden varsinkin haastavissa olosuhteissa. Työskentelin viimeksi Tukholman pohjoispuolella sijaitsevalla arvostetulla Ullna Golf Clubilla, jossa oli erittäin tiukat vaatimukset pohjoismaisesta ilmastosta huolimatta. Tiedän, että kentillä on valtavat paineet täyttää nykygolfaajien korkea vaatimustaso ja samalla huomioida vedenkulutusta koskevat ympäristönäkökohdat. Odotan innolla, että voin auttaa Rain Bird -järjestelmien käyttäjiä optimoimaan kastelun tehokkuuden sekä avustaa nykyisten järjestelmien päivittämisessä ja laajentamisessa.”


Rain Bird Europen golf-aluemyyntipäällikkö Jimmy Sandison toteaa: ”Rain Bird Europe toivottaa Nathanin lämpimästi tervetulleeksi. Hänen kokemuksensa kastelujärjestelmistä tuo suurta hyötyä sekä tiimillemme että käyttäjille Skandinaviassa ja Suomessa.”


Yhteystiedot

Nathan Jenkins

Golf-myyntiasiantuntija

+46 73 745 53 27 najenkins@rainbird.eu

bottom of page