top of page

Täydennä konekantaasi vaihtokoneilla edullisesti

Nykyistä vaihtokone markkinaa tarkastellessa voi laskea koneiden ”keskimääräiseksi” vaihtoväliksi Suomen golfkentillä viheriöleikkureissa 12 vuotta, väyläleikkureissa 10 vuotta ja karheikkoleikkureissa 9.5 vuotta. Viheriöleikkureiden pidempää vaihtoväliä voidaan perustella sillä, että usein niiden käyttöikää voidaan jatkaa esimerkiksi lyöntipaikka tai esiviheriön leikkuussa. Todellisuudessa koneiden käyttöikä oikealla huollolla ja käytöllä on yleistä vaihtoväliä pidempi, joten vaihtokoneet ovat hyvä vaihtoehto konekannan täydentämiseksi kustannustehokkaasti.

Hako Ground & Gardenilla on tulossa jälleen ennätys vilkas kevät konetoimitusten osalta. Uusien koneiden toimitusten myötä myös vaihtokoneita on runsaasti tarjolla. Vaihtokoneita on tarjolla tällä hetkellä lähes 40 eri tuotetta, joilla on vielä käyttövuosia jäljellä kenttien eri hoitotoimenpiteissä.


Vilkkaan uuskonekaupan myötä myös vaihtokoneita on runsaasti markkinoilla.


Hakon Ground & Gardenin palveluihin kuuluvat myös koneiden huolto- ja korjauspalvelut sekä leikkuuyksiköiden teroitus. Vaihtokoneiden huollosta ja lisävarusteista voidaan sopia erikseen tai koneet voidaan myydä sellaisenaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Ota yhteyttä myyjääsi niin katsomme parhaat ratkaisut teidän käyttöönne.


KATSO KAIKKI VAIHTOKONEET TÄSTÄ
Hako golfmyynti:

Jesse Kaan Teemu Vaalio

040 514 0286 040 706 7882

etunimi.sukunimi@hako.fi


Oy Hako Ground & Garden Ab


· Perustettu 1997

· Liikevaihto n. 13 miljoonaa €

· Henkilökunta 30


Osa Pohjoismaista konsernia, joka puolestaan osa saksalaista kansainvälistä Hako Groupia.


The Toro Company


Vuonna 1914 perustettu amerikkalainen The Toro Company on maailman suurin golf- ja

viheraluekoneiden valmistaja. Sillä on edustus yli 90 maassa eri puolilla maailmaa ja se on markkinajohtaja

golfkoneissa maailmanlaajuisesti.

bottom of page