top of page

Työpaikkailmoitus, apulaiskenttämestari
GoGolf on Suomen suurin golf-alan toimija, joka tarjoaa uudenlaisen tavan harrastaa golfia. GoGolf tarjoaa alan parhaat palvelut: pelaajille avautuvat joustavasti monien eri kenttien viheriöt sekä kaikki golfiin liittyvät tuotteet ja palvelut. GoGolf on Suomen aktiivisin golfmedia ja golfin harrastamisen verkkokauppa. GoGolf Groupiin kuuluvat golfkenttiä, harjoitusalueita, sisäharjoittelukeskuksia ja yli sataa viheriötä operoiva GoGolf Operations sekä alan parhaan tuotevalikoiman sekä myymälöissä että verkkokaupassa tarjoava Golf Sky.

Meillä on töissä iso joukko alan ammattilaisia, mutta kasvamme kovaa vauhtia ja tarvitsemme lisää väkeä GoGolf Operationsin tiimiimme. Oletko kiinnostunut kehittämään jopa koko toimialaa osana alan dynaamisinta tiimiä? Avoinna apulaiskenttämestarin paikka Kurk Golfissa Kirkkonummella.

Mitä tehtäviin kuuluu? Työskentelet aktiivisesti kentänhoidon suorittavassa työssä toimien lisäksi esihenkilönä Kurk golfin kentänhoidon henkilöstölle. Ohjaat, opastat ja neuvot henkilöstöä työssään. Vastaat kentän kunnosta yhdessä pääkenttämestarin kanssa. Työn rytmi on golfsesongin mukainen: kesällä töitä on hieman enemmän ja lomat painottuvat enemmän talvikauteen. Aloitus tehtävässä on viimeistään 1.4.2022.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta golfin parista ja erityisesti kentänhoidon tehtävistä. Toivomme lisäksi, että sinulla on kokemusta esihenkilönä työskentelystä tai vähintään vahva halu kehittyä hyväksi tiiminvetäjäksi.

Mitä tarjoamme työn lisäksi? Meillä on mahtava tekemisen meininki, joten mikäli olet aktiivinen tyyppi, sovit varmasti ammattimaiseen, mutta rentoon ja nuorekkaaseen joukkoomme! Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä osana Suomen suurinta golfalan organisaatiota: ammattitaitoisen henkilöstön lisäksi meillä on nykyaikainen ja kattava kentänhoidon kalusto erikoiskoneineen. Meillä on hyvä tehdä töitä!


Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä meille siinä tapauksessa hakemus sähköpostitse tomi.laaksonen@gogolf.fi. Hae tehtävää viimeistään 23.1.2022. Lisätietoja tehtävästä antaa pääkenttämestari Tomi Laaksonen, p. 050 467 2644.

bottom of page