top of page

Työpaikkailmoitus, vakituinen kentänhoitajaGoGolf on Suomen suurin golf-alan toimija, joka tarjoaa uudenlaisen tavan harrastaa golfia. GoGolf tarjoaa alan parhaat palvelut: pelaajille avautuvat joustavasti monien eri kenttien viheriöt sekä kaikki golfiin liittyvät tuotteet ja palvelut. GoGolf on Suomen aktiivisin golfmedia ja golfin harrastamisen verkkokauppa. GoGolf Groupiin kuuluvat golfkenttiä, harjoitusalueita, sisäharjoittelukeskuksia ja yli sataa viheriötä operoiva GoGolf Operations sekä alan parhaan tuotevalikoiman sekä myymälöissä että verkkokaupassa tarjoava Golf Sky.

Meillä on töissä iso joukko alan ammattilaisia, mutta kasvamme kovaa vauhtia ja tarvitsemme lisää väkeä GoGolf Operationsin tiimiimme. Avoinna kentänhoitajan tehtäviä sekä Kurk Golfissa että Peuramaa Golfissa Kirkkonummella. Liity joukkoomme!

Kentänhoitajana vastaat viheralueiden leikkuutöistä sekä muista golfkentän hoitotoimenpiteiden suorittamisesta. Työn rytmi on golfsesongin mukainen: kesällä töitä on paljon, ja lomat painottuvat talvikauteen. Työt alkavat pääsääntöisesti varhain aamulla, ja töitä tehdään sekä arkisin että sesongin aikana myös viikonloppuisin. Aloitus tehtävässä on viimeistään 1.4.2022.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta golfin parista ja erityisesti kentänhoidon tehtävistä. Vaihtoehtoisesti olet hankkinut kokemusta vastaavista viheralueiden hoitotehtävistä.

Tarjoamme kentillämme erinomaiset puitteet sekä ammattimaisen, mutta rennon ja intohimoisen otteen kentänhoitoon. Meillä on hyvä tekemisen meininki, joten mikäli olet aktiivinen tyyppi ja viihdyt ulkotöissä, tämä voisi olla sinun juttusi!

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä meille siinä tapauksessa hakemus sähköpostitse tomi.laaksonen@gogolf.fi. Hae tehtävää viimeistään 23.1.2022. Lisätietoja tehtävästä antaa pääkenttämestari Tomi Laaksonen, p. 050 467 2644.

bottom of page